Event i përbashkët. Ohër 10 korrik

Krijimi i një evenimenti të përbashkët të së ardhmes u mbajt në Ohër më 10 korrik, organizuar në bashkëpunim midis nëntë projekteve të bashkëpunimit ndërkufitar të financuar nga programi i BE për bashkëpunimin ndërkufitar midis Maqedonisë Veriore dhe Shqipërisë, me mbështetjen e delegacioneve të BE në të dy vendet.

Jemi shumë të lumtur që projekti ynë  #SE_Bridge  ishte pjesë e kësaj ngjarjeje të mrekullueshme për nxitjen e zhvillimit të turizmit në rajonin ndërkufitar mes Republikës së Maqedonisë Veriore dhe Republikës së Shqipërisë.

#CreatingACommonFuture

 #Event

#CBCProgram

#Ohrid

#July10

 #EUforYOU

 #ЕУзаТЕБЕ

 #BEpërTY